Lottózásban újdonságra leltem, éljen a EuroMillions online

Mondhatni régóta játszom online szerencsejátékokkal, most viszont ráleltem egy új dologra a neten, az EuroMillions online  lottójátékra, ami különbözik a többitől. Teljesen magával ragadott, nagyon tetszett!

Az első dolgom az volt miután kipróbáltam, hogy elújságoltam a legjobb barátomnak, Mikinek. Ő is nagyon szeret játszani online és érdekli is ez a téma. Mikinek megmutattam mindent majd ő is regisztrált az oldalon és elkezdett játszani. Nagyon hálás volt, amiért felhívtam a figyelmét az EuroMillions játékra, nagyon szereti.

Én sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy többet játsszak, de Miki nagyon jól keres, bőven a magyar átlag fölött van a fizetése, ezért ő többet szokott játszani és ilyenkor nagyobb tételeket is szokott felrakni, mert ő azt vallja, így izgalmasabb. Számomra ugyanúgy megvan az izgalom úgy, hogy kisebb összegeket áldozok rá egy-egy játékra. Én annak a híve vagyok, hogy tudni kell, hol vannak azok a bizonyos láthatatlan határok. Ezeket Miki se lépi túl, csak nála kitolódnak a határok, mivel nagyobb összeggel számol havonta, mint mondjuk én.

Kicsit képes elvonni a figyelmünket a EuroMillions a hétköznapi problémákról, gondokról. Ez nem azt jelenti, hogy a szőnyeg alá söpörjük őket, de mindenkinek kell időt szakítania a saját kis szórakozására, ami boldoggá tudja tenni őt. Ha folyamatosan csak a kötelező rutinnak élünk, akkor nem leszünk boldogok. Vannak, akik gyűjtenek valamit, például bélyeget, vannak olyanok is, akik meccseket néznek, vagy éppen játszanak, szóval sportolnak. Mikinek és nekem az EuroMillions lett az új hobbink, ami már-már rutinszerű, de mégsem kötelező. Pont arról beszéltünk, hogy igazából teljesen úgy érezzük, mintha ezt a játékot nekünk találták volna ki, mintha teljesen a mi igényeink szerint állították volna össze. Mindenkinek bátran ajánljuk, hogy próbálja ki a EuroMillions nevű