Szülőként itt tanulhat igazán az ember gyereknevelésről, gyerekülésről egyaránt

Emlékszem utáltam tanulni. Az iskolába járással nem is volt gond, inkább, hogy az otthoni szabadidőmet is a másnapi számonkérésekre kell fordítani. Sajnos akár mennyire próbáltam nem igazán tudtam erőt venni magamon, hogy mindig tökéletesen megtanulja, elsajátítsam az anyagot. Így nagy megkönnyebbülés volt, amikor elvégeztem minden szükséges iskolát és a munka világába vágtam bele. Sokkal szívesebben dolgozok, mint tanulok. Anyám ezt nem is értette soha, pedig ő mindent megtett tanító létére, hogy megszeressem a fejtágítást, de nem sikerült. Anyum viszont ennek az ellentéte.

Már réges-rég elmúlt 18, de pár éve tette le második diplomáját, még mielőtt nyugdíjba küldték volna. Nyugdíjas évei elején, a 40 éves tanári múltjával, annyira unatkozott, hogy úgy döntött elsajátítja a dajkálás mesterfokát. Egy olyan kurzusra jelentkezett, amit ha elvégez, utána tarthat foglalkozásokat kismamáknak, megtaníthatja őket, mit és hogyan énekeljenek gyermeküknek. Minden a terv szerint haladt és mára, pedig előszeretettel járnak a fiatal anyukák a foglalkozásaira.

Rengeteg gyerekdalt énekelnek közösen és számos téma felmerül a gyereknevelésről, tartásról, hasznos babaholmikról. Itt ismerte meg a babaverda.hu-t édesanyám, és azóta is ajánlja mindenkinek, akinek babakocsi, gyerekülés, vagy egyéb kiegészítőre van szüksége. Majdnem egy egész foglalkozáson át beszélgettek erről az üzletről és a webshopjáról. Minőségi termékek egyenesen a gyártótól, ez az egyik szlogenjük, és ez érződik is. A legnevesebb márkák találhatóak meg itt úgy, mint a Kunert és Musty. Két kismamának is van már innen rendelt terméke. Az egyiknek egy iker babakocsi, a másiknap pedig egy autós gyerekülést. Amit megfigyeltek, hogy a síró babát, ha beleteszik, megnyugszik. A remek kialakítás, komfort és biztonságérzet miatt lehet, ami hat a gyerekre a kocsiban.itt

A tapasztalatok szerint, pedig nagyon egyszerű megrendelni a kívánt terméket. Akár az oldalról, akár személyesen megy be az ember üzletükbe, a vásárolni valót házhoz szállítják. Ezt minden munkanap 8 és 16 óra között viszi ki a futárszolgálat, a pontos érkezésről pedig e-mailben tájékoztatják az embert, majd még egyszer pontosítják telefonon is a kiszállítás időpontját. Ha mégsem sikerül átvenni a csomagot, a futárszolgálat egy új időpontot egyeztet és ismét díjmentesen neki fut még egyszer.

Remek lehetőség, hogy az ember a pénzéért valódi értéket kapjon, és ezt anyám garantálja!