Mindenkinek innen kell babakocsi

Tanárnőként napi szinten foglalkozom ugyebár a tanítással, az oktatás fontos része az életemnek. Nem mindegy, milyen stílusban, milyen eszközökkel és milyen hozzáállással tanít az ember.

Az oktatás az élet minden területén fontos, és itt nem csak arra gondolok, hogy iskolába járunk, tanulunk, illetve tanítunk. Amikor a férjemmel a gyerekvállaláson kezdtünk el gondolkozni, akkor nem csak az volt a szempont, hogy annak járjunk utána, hogyan kell egyáltalán bánni a csecsemőkkel, mit kell figyelembe venni vagy éppen hogyan kell őket tartani és ilyesmi, hanem azt is alaposan átgondoltuk, hogyan kell felkészülni egy gyermek érkezésére.

A kelengyelista például olyan hosszú, hogy fejben tartani szinte esélytelen. És őszintén szólva, volt egy-két olyan dolog, aminek utána kellett néznem. Emellett nagyon fontos az is, hogy milyen babakocsit érdemes venni.

Tudtuk, hogy számos fajtájú babakocsi van, és hogy ha igazán jót akarunk, akkor bizony kicsit mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni. De a babakocsi számomra is nagyon fontos, ezért mindenképpen olyat szerettem volna, ami minden igényünket kielégíti. Alaposabba utánajártunk, hogy mikre kell odafigyelni a babakocsi vásárlás esetén. Ebben a férjem húga is sokat segített nekünk, neki két évvel ezelőtt született meg a babája, úgyhogy képben volt mindennel, ami ezzel kapcsolatos.

Ő mutatta meg nekünk a babakocsik.hu weboldalt, ahonnan ők multifunkciós babakocsit vettek. Mivel én is ilyet szerettem volna, ezért azonnal meg is néztem az oldalt. Sokféle babakocsit lehet náluk kapni, ez már rögtön szimpatikus is volt nekem. Amit mi kinéztünk, az sötét színű volt és 260.000 forint környékén volt. Lehet, hogy te most ezt tátott szájjal olvasod és nem érted, hogy mi került ennyibe. De hidd el, hogy a minőséget meg kell fizetni a babakocsiknál is. És, ha elmondom, milyen ez a babakocsi, akkor érteni fogod, hogy ezért bizony megéri kifizetni ezt az összeget. Ráadásul ennél vannak sokkal drágább babakocsik is.

Ez a babakocsi egészen a születéstől kezdve nagyjából négy éves korig használható. Nagyon kifinomult a stílusa, rengeteg előnye van más babakocsikkal szemben. Az egyik az, hogy nagyon, de nagyon jól néz ki.

Összecsukható sportrésszel rendelkezik, a vázszerkezete nagyon könnyű és igencsak kompakt. Ami nekem kifejezetten tetszik, hogy a sport ülőrésze megfordítható. Van hozzá hordtáska, kihajtható napellenző is van rajta, hogy a baba még a szép, napos idő közben is nyugodtan tudjon pihenni. Így aztán könnyedén lehet vele sétálni, mert még a kupola része is légáteresztő.

Ha a baba megtanult már ülni, akkor sport ülőrészre lehet cserélni, különböző helyzetekbe lehet állítani, így a pici még abban is kényelmesen tud feküdni, ha szeretne.

Amikor kiválasztottuk ezt a babakocsit, elmentünk a boltba, hogy megnézhessük. A szerelem akkor sem múlt el, teljes mértékben olyan volt, mint a képeken, így rögtön meg is vettük. Azóta is teljesen jól működik, sokan megdicsérték már. Volt olyan ismerősöm, akinek ekkortájt jött az első babája, és miután látta a mi babakocsinkat, rögtön engem kérdezett, hogy hol tud ő is ilyen klassz járgányt venni a picinek. Neki külön öröm volt akkor, hogy 100.000 forint felett ingyenes a szállítás, mert nekik pont akkor ment tönkre az autójuk és nem tudták volna elhozni. Szóval mindenki nagyon jól járt a babakocsik.hu-val, és ezután is nagyon szívesen ajánlom mindenkinek.