Életem egyik legmeghatározóbb élménye

Azt hiszem mindenkinek meg kell tapasztalnia egyszer, hogy milyen csodálatos érzés is egy kaszinóban lenni. Persze nem arra gondolok, hogy egy olyan helyre bemenjek, ahol van 5 ilyen, meg 10 másik gép, hanem egy igazán nagy teremre, ahol minden féle játék megtalálható, és kipróbálható. Te jártál már kaszinóban? Esetleg kipróbálnád, ha van rá lehetőséged?

Az én történetem

Nem igazán szerettem soha utazni, nem is vágytam nagyon rá. Tudom, hogy a fiatalok általában szeretnek jönni menni, de én valahogy soha nem rajongtam érte. Nem kell persze azt hinni, hogy nem szeretek szórakozni, mert ez nem így van, csak nem feltétlenül gondolkodom abban, hogy esetleg külföldön hova is mehetnék?

Aztán az élet ezt másként gondolta…

Szakácsnak tanultam, igazából azt nem is tudnám megmondani, hogy honnan jött az ötlet, de végül ezt adta a sors. Nem panaszkodhatok, mert mindig jó munkahelyem volt, de folyamatosan olyan érzésem volt, hogy valami hiányzik. Nem tudtam volna elmondani hogy mi, de olyan egyszerűek voltak a napok. Na nem a munka miatt, és nem volt soha gond ha feszített volt a tempó, hanem talán inkább a kihívás.

Egy véletlen folytán adódott egy lehetőségem, hogy egy hajón dolgozzak, és kipróbáljam magamat. Kisebb hezitálás után végül igent mondtam, én aki soha nem vágyott külföldre…

Soha nem bántam meg, hogy kimentem, és kipróbáltam magamat.casino-1249899_640

Itt kanyarodnék vissza a történetem elejéhez, ami igen csak nagy élményt jelentett számomra. A hajóval számos kikötőben horgonyoztunk a három év alatt amit kint töltöttem. Számtalan külföldi nagyvárost megjártam, és láttam nevezetességeket is. Emlékszem előtte nem is gondoltam volna, hogy ez mekkora élmény lesz. Az egyik barátommal a hajón kitaláltuk, hogy ha eljutunk egyszer egy amerikai nagyvárosba, akkor elmegyünk egy kaszinóba. Mondanom sem kell, hogy talán egy év után eljutottunk.

Le sem tudom írni azt az élményt, amit akkor ott átéltünk. Tényleg olyan, mint a filmekben amikor látja az ember, hogy amerre a szem ellát különböző játék gépek vannak. A nyerőgépektől a kártya játékok számos verziója. Amikor belépsz egy ilyen terembe, azt sem tudod először, hogy hova is menj, és melyiket próbáld ki. Aztán csak rá kell érezni az ízére, és már lehet játszani. Emlékszem, nem sokat, de Dani barátom a félkarú rablón nyert. Azt gondolom, soha nem fogja elfelejteni azt az élményt, amikor a fém pénzek csörömpöltek. Ezt az érzést kellene mindenkinek átélnie.

A hajózás után

Sok embernek, köztük nekem sem az volt az álmom, hogy kint öregedjek meg. Bár manapság azt látom, hogy egyre több fiatal dönt a külföldi munka mellett.

Hogy mi lett a kaszinózási élményemmel? Persze soha nem fogom elfelejteni, és számos fénykép is emlékeztet rá, köztük a félkarú rablós közös kép is Danival.

A pár év alatt elkényelmesedtem, így már itthonról játszom. Hogy melyik oldalon? Nekem a kaszino.online vált be. Te próbáltad már ezt az oldalt?

Akár minden nap másik játékot választhatok, és már kényelmesen itthonról. Ha éppen nem dolgozom, és a kedvem is úgy tartja, akkor csak bekapcsolom a gépet. Sőt, már nyertem is valamelyik játékban.

Mindenkinek meg kell egyszer tapasztalnia a nagy kaszinó varázsát, hogy tudja milyen érzés is, aztán ha ez már megtörtént, akkor a megtapasztalt érzéssel lehet már itthonról kényelmesen játszani.