Egy nap a haverokkal

Régóta nem voltunk már semerre sem a haverokkal. Miután Ádáméknál éppen üres volt a lakás, mert neki nem volt aktuálisan csaja, így nála vertünk tábort. Szerencsére mindenki ráért, igaz némi csúszással, de végül mindenki megérkezett.

Az este

Ami biztos volt, hogy pia lesz bőven, hiszen mindenki jól bevásárolt, ki ezt, ki azt hozott. A pálinka elengedhetetlen volt, és a sör is. Hogy mi volt a nagy terv?. Kimondottan nem agyaltunk rajta, majd ahogy alakul. Laci a nagy számítógép guru közöttünk. Ha valakinek van valami számítógép baja, akkor ő azt biztosan megoldja.cards-161404_640 (1)

Pár sör után mindig megered a nyelve a mi kis szakinknak, és folyton a munkájáról beszél. Most legalább valami izgalmas volt a téma. Hogy mit mondott? Hogy ő talált egy fantasztikus oldalt és hogy milyen jó, mennyi mindent lehet rajta csinálni. Igen m, ez szép és jó, de áradozott valamiről, amiről nem is tudtuk, hogy mi az?. Már kezdett unalmassá váltani, és oltogatni kezdtük, hogy fejezze be, mire úgy döntött, hogy megmutatja nekünk, hogy miről is beszél. A fantasztikus dolog, ez az oldal volt: bonuszkod.net.

Hogy mi volt benne annyira jó? Az hogy ez egy szerencsejáték volt. Laci teljesen oda volt érte, és elkezdte mutogatni, hogy mi hogyan is működik rajta. Nem volt neki nehéz, hiszen már jól ismerte, mert ő már regisztrált.

A játék öröme

Nem fogjátok elhinni, hogy mi történt ezután. Miután megmutatta, hogy mik vannak, mindenki talált egy olyan játékot, ami neki megfelelő lett volna. Kinek mi a jó. Van aki kártyázni szeret, vagy aki másik játék formát választott. Már csak azzal voltunk bajban, hogy csak egy gépünk van, és az 6 emberre igen csak kevés lesz. Aztán rájöttünk, jobban mondva nem is mi, hanem Ádám a házigazda, hogy ő könnyű helyzetben van, hiszen otthon van, és van neki is gépe. Na ez után két gépen próbáltunk meg osztozkodni, ami bevallom nem volt egyszerű dolog.

Annyira belejöttünk a játékba, és belemerültünk, hogy észre sem vettük, hogy hogyan is telik az idő. Egyik pillanatban még csak 9 óra volt, aztán meg már éjfél.

Még jó, hogy eszünkbe jutott, hogy valami kaja is volt kelleni, így gyorsan rendeltünk pizzát. Most már én is tudom, hogy tényleg jó ez a bonuszkod.net oldal. Hogy bebizonyítsam, én is regisztráltam az oldalra, és akkor arról már nem is beszélek, hogy milyen bónuszokat kaptam ajándékba. Nézd meg te is, és ha tetszik, akkor regisztrálj.