Az idősebb korosztály oktatása is nagyon fontos

Nagymamám már 75 éves, de rendkívüli módon aktív életet folytat. Ezért ahol él a helyi művelődési házban szervezett számítógép és internet oktatásra jelentkezett. Ez nem csak azért fontos számára, hogy közösségben lehet, hanem, hogy még az elméjét is tudja pallérozni és ennyi idősen új információk és a technika befogadására képes. Ez egy idősödő embernél nagyon fontos, hogy még az oktatás által célt tudjon találni az életében. Nagyon élvezte nagymamám a képzést, sok új tudással gazdagabb lett, magabiztosabban használja most már a számítógépét is otthon, aminek a család összes tagja nagyon örül, hogy a modern világba is bele tud kóstolni a mama.

Ennek köszönhető az is, hogy az interneten keresztül a mama saját magának tudott rendelni egy klíma berendezést. Nagyon sokat mondta, hogy nyáron melege van, nem tud annyira besötétíteni, mint amennyire szeretne, hogy a meleg ne legyen annyira elviselhetetlen, valamint ősszel és télen már fázósabb az idős szervezete és ezen is segíteni szeretett volna egy klíma beszerzéssel.

klíma beszereléssel

Az interneten kutakodott a mama és ennek az eredménye, hogy egy remek oldalt talált, ahol teljes mértékben ki tudott igazodni és önmaga ki tudta választani a számára legmegfelelőbb terméket a cég mondhatni rengeteg kínálatából. Segítségére volt a cég azon elve és hitvallása, hogy a termékeikről minél több információt és képet tegyenek fel a honlapra, ezzel is vásárlásra ösztökélje az oldalukon kereső, nézelődő leendő vásárlóikat.

A nagymamám nagyon határozott elképzelésekkel érkezett, és itt ezen az oldalon tudott találni egy olyan készüléket, mely minden általa kigondolt elvárásnak megfelel. Nagyon jó, hogy össze tudta hasonlítani a készülékeket és ezáltal tudja, hogy a legmegfelelőbbet választotta, ami a kislakásához legjobban illik. Egy szuper klímára esett a választása, mely inverteres lévén, kevesebbet fogyaszt azáltal, hogy nincs ki -be kapcsolás és nincs nagy energiafelvétel az indulásakor, ez nagyon fontos dolog volt nagymamám számára, hisz nem mindegy számára, hogy a kisnyugdíjából mennyit kell villanyszámlára költenie. Nagyon jó, hogy egy olyan készülékre bukkant, ami télen és nyáron is használhat, ugyanis lehet az általa kiválasztott klímával télen a kinti hőmérséklet – 20 Celsius fokáig fűteni, nyáron pedig teljes mértékben alkalmas a levegő lehűtésére. Egy mono klímára esett a választása, amely azt takarja, hogy egy külső- kültéri egységből és egy beltéri egységből áll, ez volt számára a legjobb megoldás, nem kell több belső egység egy szobára, valamint a klíma teljesítménye is közép értékű, mivel az egy szobája nem túl nagy nagymamámnak.

Szuperül kinézte magának a készüléket mely nagyon magas minőségű, nem is árulnak a klímaberendezéseket árusító oldalon más kategóriájút csak a legjobbakat. Klíma beszereléssel pedig csak hab volt a tortán, melyet nagymamám csak a későbbiekben vett észre, hogy a feltüntetett ár magában foglalja a klíma beszerelését is, ez egy idős asszony, sőt mindenki számára, nagyon nagy segítséget jelent, ezt a plusz szolgáltatást a cég rendkívüli módon eltalálta, hogy nem kell a vásárlóik számára a szállítás napjára, egy szerelő szakembert intézniük és ezzel plusz fáradást el lehet kerülni. Klíma beszereléssel egy szuper ötlet, melyet minden cégnek alkalmaznia kellene, akik a vásárlóik igényeit tartják szem előtt, én nekik szeretnének könnyebbséget teremteni.
Nagymamámhoz megérkeztek a szerelő szakemberek, természetesen előre leegyeztetett időpontban, pontos volt az érkezésük, nem késtek és nem rakták át más időpontra a szerelés dátumát.
Nagyon szakszerűen folytatták a munkafolyamatokat, nagymamám teljes mértékben meg volt elégedve velük, nagyon kedvesek, udvariasak voltak mindvégig, és a szakmaiság látszott rajtuk, hogy tudják mit kell csinálni. Nagyon könnyen felszerelték a kinti és benti klíma egységeket is, majd miután a beüzemelési szakasz következett, pár alap funkcióját a klímának megmutatták nagymamámnak, amiért mi a családtagok is nagyon hálásak vagyunk, hogy a mamának egy gyors klíma gyorstalpalót tartottak, miután szuperül elvégezték a munkájukat.
Nagymamám a klímát forgalmazó céggel és az általuk alkalmazott szakemberekkel is teljese mértékben elégedett volt. Nagyon szívesen ajánlja őket a nyugdíjas klubban, hogy aki csak teheti, ettől a remek cégtől rendeljen klímaberendezést.